Gemini 2000 е иновативен и компактен терминал, проектиран специално за вграждане във вендинг автомати. Съчетавайки модерни технологии и функционалности, този терминал осигурява бързи и сигурни безконтактни плащания, които отговарят на най-високите стандарти в индустрията.

  • Безконтактно плащане: Поддържа всички основни банкови карти и смарт портфейли, което прави плащанията бързи и удобни.
  • Компактност и дизайн: Терминалът предлага опции за монтаж в различни формати – вграден или на повърхността на автомата, за да пасне идеално на вашите нужди.
  • Интернет свързаност: Осигурява се чрез Ethernet или 4G модем с включена SIM карта и договор за услуга, гарантиращи надеждна връзка.
  • Висока сигурност: Системата е напълно сертифицирана според стандартите на Payment Card Industry (PCI), което осигурява защита на всички транзакции.

Предимства

  • Гъвкавост на хардуера: Изберете между различни конфигурации, включително модулни решения, които се адаптират към вашия конкретен проект.
  • Бърза инсталация: Лесен монтаж с помощта на стандартен EVA монтажен интерфейс, подходящ за всякакви приложения.
  • Надеждност и устойчивост: С водоустойчив рейтинг IP65 и работен температурен диапазон от -25 до +80 °C, терминалът е създаден за дълготрайна и надеждна работа.

 

Технически спецификации

Дисплей: 2-инчов цветен дисплей с Gorilla Glass защита

Процесор: Cortex A7 1.2GHz

Оперативна памет: 64MB DDR2 RAM

Операционна система: Ubuntu

Захранване: 12V 2A DC или MDB

 

Защо да изберете Gemini 2000?

Gemini 2000 е вашият нов най-добър приятел във вендинг бизнеса! Представете си колко лесно и удобно ще бъде всичко с безконтактните плащания. Клиентите ви ще се радват на бързи и сигурни транзакции, а вие ще се насладите на спокойствието, че всичко работи безпроблемно. Но има още много причини да изберете нашия продукт:

Сертифициран продукт: Напълно сертифицирано безконтактно решение за автомати на вендинг автомати.

Бърза обработка: Бързи транзакции и отчетност в реално време, което означава, че винаги ще имате точна информация за продажбите си.

Висока сигурност: Съответствие с най-високите стандарти за сигурност в индустрията. Вашите клиенти могат да бъдат спокойни, че техните данни са защитени.

Монтаж и свързаност

Gemini 2000 предлага различни опции за монтаж, което го прави изключително гъвкав и подходящ за всякакви приложения. Терминалът може да бъде свързан към интернет чрез стандартен Ethernet или чрез 4G модем с включена SIM карта и договор за услуга, което гарантира надеждна връзка и безпроблемна работа.

С Gemini 2000, вашият вендинг бизнес ще бъде готов за бъдещето с най-модерните технологии за безконтактни плащания. Клиентите ви ще се радват на бързи и сигурни транзакции, а вие ще имате спокойствието, че всичко работи безпроблемно. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация и поръчки.